Kiinteistösi luottamuksen edut • Henkilökohtaiset kiinteistöneuvojat (2024)

Mitä kotillesi tapahtuu, kun kuolet? Välittyykö se saumattomasti perillisillesi? Vai saavatko hallitus ja velkojat osan tai kaiken?

Entä jos tulet työkyvyttömäksi myöhemmin elämässäsi etkä pysty huolehtimaan kodistasi? Mitä tapahtuu?

Nämä ovat herkkiä kysymyksiä, mutta ensimmäinen kysymyssarja on väistämätön, ja toinen on mahdollinen. Jos välitämme siitä, mitä tapahtuu kodillemme ja niille, jotka perivät sen, nämä ovat keskusteluja, joita meidän on käytävä, ja meidän on tehtävä toimia, jotta voimme valmistautua.

Tässä artikkelissa keskitymme etuihin, joita saa kotimme luottamuksen varaan. Kiinteistösuunnittelu on valtava aihe, ja on olemassa muutamia tärkeitä käsitteitä, jotka on ymmärrettävä. Alla on luettelo termeistä, jotka on hyödyllistä tietää, kun sukeltaamme kotisi ja rahastosi aiheeseen.

  • Testamenttion oikeusprosessi, jonka kiinteistösi käy läpi kuollessasi. Tuomioistuin valvoo kuolinpesää varmistaakseen, että velat maksetaan ja varat jaetaan toiveidesi mukaan (kuten testamentissasi on ilmoitettu).
  • Testamentin omaisuusSisällytä kaikki, jossa on vain vainajan nimi kuoleman jälkeen. Nämä varat menevät testamentin läpi. Esimerkkejä ovat pankkitilit, vakuutukset, eläke- tai sijoitustilit ja kiinteistöt.
  • ATahtoaon laillinen asiakirja, jossa nimetään kenet haluat saada omaisuutesi kuolemasi jälkeen. Se määrittelee lopulliset toiveet ja nimeää huoltajan eloon jääville alaikäisille lapsille.
  • Laiton perintötapahtuu, jos kuolet ilman testamenttia. Omaisuutesi jaetaan osavaltiomme lakien mukaisestilaiton perintö.
  • ALuottamuson laillinen järjestely, joka pitää omaisuuttasi koko elämäsi ajan ja mahdollistaa sen jakamisen valitsemillesi ihmisille kuolemasi yhteydessä tai milloin tahansa. Toisin kuin testamentti, Living Trust välttää testamentin.
  • Jonkin sisälläPeruutettava luottamus, jota kutsutaan myös Living Trustiksi, voit muuttaa säätiössäsi olevaa omaisuutta, edunsaajia, varojen jakamista ja jopa itse säätiön olemassaoloa.
  • AnPeruuttamaton luottamuson yksi, jota et voi muuttaa, muokata tai peruuttaa muutoin kuin tietyissä olosuhteissa. Se siirtää omaisuuden pois nimestäsi ja hallinnastasi ja siirtyy lopulta seuraavalle sukupolvelle. Se alentaa kiinteistösi arvoa, mikä voi alentaa verojasi ja suojata omaisuuttasi velkojalta.
  • TheToimitsijamieson henkilö, instituutio tai molempien yhdistelmä, joka on vastuussa säätiön omistaman omaisuuden hallinnasta edunsaajien hyvinvoinnin vuoksi. Edunvalvojaa, joka ottaa säätiön haltuunsa sinun jälkeensi, kutsutaan "Toimitsijamiehen seuraajaksi".
  • Kiinteistösuunnitteluon prosessi, jolla henkilö tai perhe järjestää omaisuuden siirron kuolemaa ennakoiden, usein käyttämällä yllä olevia työkaluja (Wills and Trusts).

Will vs. Trust

Molemmattahto ja luottamusantaa sinun tehdä toiveesi tunnetuksi, valita henkilö tai henkilöt hoitamaan asiat puolestasi ja päättää, kuka vastaanottaa omaisuutesi poistuessasi tai sitä ennen.Hyvin suunniteltukiinteistöt käyttävät usein sekä rahastoja että testamentteja. Voit sijoittaa muutaman suuren omaisuuden, kuten kotisi, Trustille ja peittää muita asioita testamentissasi.
Eräs merkittävä ero on se, että pelkän testamentin kanssa omaisuutesi täytyy silti käydä testamentin läpi ennen kuin perilliset voivat vastaanottaa ne. Täten,testamentin välttäminenon yksi tärkeimmistä syistä sijoittaa kotisi ja muu omaisuus säätiöön, mutta monia muita etuja on olemassa.

Syitä sijoittaa kiinteistösi luottamukseen

Jos olet kuin tavallinen asunnonomistaja, talosi on todennäköisesti arvokkain omaisuutesi. Sinulla on rakkaita, jotka elävät siinä, ovat siitä riippuvaisia ​​ja odottavat perivänsä sen kuollessasi.Suunnitelma kotiisivoi helpottaa kaikkien elämää kuollessasi – tai milloin tahansa, jos päätät siirtää omaisuutta ennen sitä.

On useita syitä sisällyttää Trust kiinteistösuunnitelmaasi ja kotisi sisällyttää siihen, mukaan lukien testamentin välttäminen, omaisuuden hallinnan säilyttäminen, perheen ja perillisten asioiden hoitaminen ja asioiden helpottaminen, työkyvyttömyyden suunnittelu ja varmistaminen. yksityisyyttä.

Testamentin välttäminen:Testamentti voi olla pitkä ja pitkä prosessi. Se voi yleensä kestää noin 5 tai 6 kuukautta käsitellä oikein. Jos kuoletlaiton(ilman testamenttia) testamentti voi kestää kauemmin ja johtaa joihinkin mahdollisiin konflikteihin perillisten välillä. Tämä voi vaatia lisäaikaa ja -kustannuksia, mikä vähentää omaisuutesi jäljellä olevaa arvoa.

Elävä Trustvälttää testamenttioikeuden. Kun luot Trustin ja nimeät omaisuutesi uudelleen rahastosi nimeksi, olet suorittanut sen, mitä jotkut kutsuvat "Elävä testamentti.” Omaisuuden poistaminen nimestämme ei ole tarpeen, jotta testamenttiprosessi voi suorittaa tämän tehtävän.

"Toimitsijamiehen seuraajalla" (henkilö, joka on nimetty hallinnoimaan Trustiasi kuolemasi tai työkyvyttömyytesi johdosta) on välittömät valtuudet hallita Trust-omaisuutta; tuomioistuimen nimitys on tarpeeton. Kaikki Trust-yhtiösi varat voidaan jakaa aviikkojen kysymyskuolemasi jälkeen, ei kuukausia.

Benefits of Putting Your Real Estate in a Trust • Personal Realty Advisers (1)

Omaisuuden hallinnan säilyttäminen:Trust voi antaa sinulle paremman hallinnan omaisuudestasi kuin testamentti. Kun nimeät itsesi edunvalvojaksi, sinäsäilyttää hallinnanomaisuudesta elämäsi aikana. Luottamustarjoaa joustavuutta– jopa luovuutta – sellaisella ohjauksella, jota tahto yksin ei ehkä pysty.

Useimmat ihmiset ajattelevat, että kiinteistösuunnittelussa on kyse heidän kuolemastaan, mutta se ei ole sitä. Kyse on omaisuutesi hallinnasta – hallitse elämäsi aikana ja kuolemasi jälkeen

Perheen ja perillisten tarjoaminen:Todennäköisesti haluat, että perheesi ja perillisesi perivät kotisi ilman pitkää, stressaavaa ja kallista testamenttioikeudenkäyntiprosessia. Kotisi voidaan siirtää nopeammin Trustin kautta ja se voidaan tehdä yksityisesti.

Työkyvyttömyyden suunnittelu:Kotisi sijoittaminen säätiöön ei suojaa omaisuuttasi vain kuollessasi. se on myös välttämätöntä, jos tulet työkyvyttömäksi. Jos sairastut jaei pysty hallitsemaankotisi ja taloutesi, toinen edunvalvoja voi valvoa rahastoasi ja suojella kotiasi. Tämä voitarjota jatkuvuuttaja vakuutuksen, jos tulet vammaiseksi tai henkisesti vajaakuntoiseksi.

Yksityisyys:Yksityisyys on joillekin tärkeää, mutta kun kiinteistösi menee testamentin läpi testamentilla tai ilman, jäämistösi tulee julkinen – avoin oikeudenkäyntipöytäkirja.Living Trust on yksityinen, joten kukaan ei tiedä, mitä omaisuutesi oli ja kuka peri sen tai ei.

Mitä Trustit eivät tee

On olemassa moniaTrust-tyypit. Yleisten perussäätiöiden lisäksi on hyväntekeväisyyssäätiöitä, omaisuudensuojelurahastoja, erityistarpeita ja vanhustenhoitorahastoja ja monia muita. Yleisin täällä käsitelty Trust-tyyppi – Revocable tai Living Trust – ei saavuta kaikkea, joten on tärkeää keskustella pätevän taloudellisen neuvonantajan tai kiinteistösuunnittelulakimiehen kanssa varmistaaksesi, että luot parhaan Trustin tarpeisiisi.

Benefits of Putting Your Real Estate in a Trust • Personal Realty Advisers (2)

Verot ja velkojat:Monet uskovat, että rahastot suojaavat omaisuuttaan verotukselta, vähentävät verovelvollisuuttaan tai suojaavat omaisuuttaan velkojilta. Peruutettava Trust ei tee mitään näistä asioista. Elämäsi aikana Revocable Trustissa olevat varat ovat verottajan ja velkojienne vaatimusten alaisia ​​ikään kuin omistaisit ne omalla nimelläsi. Erityisiä veroilmoituksia tai kirjanpitoa ei vaadita. Säilytät saman verotunnuksen, teet samat tuloveroilmoitukset ja paljon muuta.

On olemassa monimutkaisempia rahastotyyppejä (Irrevocable Trust), jotka voivat suojata sinua näillä tavoilla, jotka eivät kuulu tämän artikkelin soveltamisalaan, mutta voit kysyä kiinteistöasianajajaltasi näistä rahastoista, jos tarvitset niitä.

Luottamuksen huono puoli:Huonot puolet kodin asettamisesta peruutettavaan Trustiin ovat rajalliset. Trustin perustaminen ja asiakirjojen toimittaminen tuomioistuimelle maksaa yleensä enemmän kuin testamentin tekeminen. Vaaditun laillisen ajan määrä vaihtelee käytettävissäsi olevan omaisuuden määrän ja tyypin mukaan. Riippumatta asianajokuluista, se on todennäköisesti paljon pienempi kuin testamentin kustannukset.

Pikavinkkejä luottamuksellesi

Kun perustat kotisi Trustin, sinun tulee ottaa mukaan kaikki merkittävät sijoituksesi: pankkitilit, vakuutukset, eläke- tai sijoitustilit ja muut koti- tai kiinteistösijoitukset.

Jos sinulla on jo Trust, voit lisätä kotisi milloin tahansa, vaikka maksaisit vielä asuntolainaa. Trustiin siirtyminen ei laukaise "erääntyvä myynti" -lauseketta. Jos sinulla on asuntolaina, ilmoita lainanantajallesi, että siirrät kiinteistön rahastoon, jotta vältyt sekaannuksilta myöhemmin.

Ammattimainen opastus:Sijoittaaksesi kotisi Trustiin, pyydä asianajajaasi muuttamaan Trustia ja laatimaan uusi kiinteistökirja Trustin nimiin. Työskentele pätevän kiinteistösuunnittelulakimiehen tai luottamushenkilön kanssa suojellaksesi omaisuuttasi ja edunsaajiasi. On tärkeää löytää Trust-työhön ja kiinteistösuunnitteluun erikoistuneet asiantuntijat, jotka viettävät suurimman osan ajastaan ​​tällaisiin töihin.

Jos sinulla ei ole kiinteistöasianajajaa, voit aloittaa haun Florida Bar -sivustolla, jossa "kiinteistöasianajajat" on nimetty erikseen. Voit myös ottaa yhteyttäRobert Coscia, välittäjä / Personal Realty Advisersin omistaja, useille luotetuille kiinteistönsuunnittelijoille. Robert on sertifioitu testamentin kiinteistöasiantuntija, joka osaaauttaa kiinteistöjen myynnissä ja tarpeissa testamentin aikana, mutta hän haluaa auttaa sinua välttämään testamentin kokonaan. Ota yhteyttä suoraan häneen keskustellaksesi suunnitelmista kotisi turvaamiseksi tulevaisuudessa: Personal Realty Advisers, puhelimitse numeroon 727-317-7653 (MYYTY) tai sähköpostit*e osoitteeseeninfo@PRAFlorida.com. Me odotamme yhteydenottoasi.

Trustit ovat monimutkaisia ​​oikeudellisia välineitä. Mitään tässä artikkelissa ei ole tarkoitus pitää sen sijaan oikeudellisena neuvona. Toivomme, että pystymme kylvämään siemenen, jotta voit hakea asianajajaa, jos uskot, että tämä voi olla sinulle hyödyllinen työkalu.

Katsovastuuvapauslausekkeemmeliittyvät tämän blogin sisältöön ja näiden tietojen käyttöön.

Kiinteistösi luottamuksen edut • Henkilökohtaiset kiinteistöneuvojat (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 5823

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.