Mikä kiinteistö sijoittaa Living Trustille (2024)

Saadaksesi suurimman hyödyn, pidä arvokkaimmat omaisuusesineet elävässä luottimessasi.

Luot peruutettavan elävän trustin ensisijaisesti testamenttimaksujen välttämiseksi. Ja yleensä, mitä arvoisempi esine on, sitä enemmän sen todistaminen maksaa. Joten luultavasti haluat pitää arvokkaimmat omaisuusesineet luottamuksessa. Harkitse sisällyttämistä:

  • talot ja muut kiinteistöt (vaikka ne olisivat kiinnitettyinä)
  • osake-, joukkovelkakirja- ja muut välitystilit (mutta harkitse sen sijaan TOD-edunsaajan nimeämistä)
  • pienyritysintressit (osakeyhtiö, osakkuusyhtiö tai osakeyhtiön osakkeet)
  • patentit ja tekijänoikeudet
  • arvometallit
  • arvokkaita taideteoksia, huonekaluja tai antiikkia, ja
  • arvokkaita postimerkkien, kolikoiden tai muiden esineiden kokoelmia.

Voit lisätä omaisuutta elävään luottamustasi milloin tahansa. Ja koska olet myös edunvalvoja, voit aina myydä tai luovuttaa omaisuutta säätiössä tai ottaa sen pois elävästä säätiöstä ja laittaa sen takaisin nimellesi yksityishenkilönä.

Elävä luottamus ei ole ainoa tapa säästää rahaa testamentissa. Joidenkin omaisuuserien kohdalla saatat käyttää sen sijaan muita testamentin välttämisvälineitä. Ja vaikka jotkin kiinteistöt joutuisivatkin käymään säännöllisen testamentin kautta, asianajaja- ja arviointipalkkiot vastaavat yleensä suunnilleen testatun omaisuuden arvoa, joten kustannukset ovat suhteellisen alhaiset.

What Property to Put in a Living Trust (1) Nolo'sin avulla voit luoda pätevän elävän luottamuksen nopeasti ja helpostiQuicken WillMaker & Trust.

Kiinteistöt

Jos olet kuten useimmat ihmiset, arvokkain omistamasi asia on kiinteistö: talosi, asunto tai maa. Monet ihmiset luovat elävän trustin vain varmistaakseen, että talo ei mene testamentin läpi. Voit luultavasti säästää perheellesi huomattavia testamenttikuluja siirtämällä kiinteistösi elävän trustin kautta.

Voit sijoittaa kiinteistösi elävään rahastoon, vaikka olisit siitä velkaa. Kiinteistölaina – kuten kiinnitys tai luottamuskirja – seuraa kiinteistöä rahastoon, ja se myös seuraa omaisuutta edunsaajalle. (Joten kuolemasi jälkeen velka siirtyy kiinteistön mukana uudelle omistajalle.) Kun siirrät kiinteistön elävään trustiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään lisätoimenpiteitä lainan vastaanottamiseksi – ilmoitusta ei tarvitse tehdä. lainanantaja. Luotonantajalle ilmoittaminen siirrosta voi kuitenkin vähentää hämmennystä tulevaisuudessa.

Älä unohda yksinkertaisempia vaihtoehtoja.Jos omistat jo kiinteistön jonkun muun kanssa, et välttämättä tarvitse elävää luottamusta juuri nyt. Ja joissakin osavaltioissa voit valmistaa a"kuoleman siirto" -kirjanyt, mutta se tulee voimaan vasta kuollessasi.

Pienyritysten intressit

Käynnissä olevan pienyrityksen sitominen testamentin aikana voi olla tuhoisaa. Sen lisäksi, että toimeenpanijasi on johdettava liiketoimintaa useita kuukausia, tuomioistuimen on valvottava. Elävän trustin käyttäminen liiketoiminnan intressien siirtämiseen edunsaajille nopeasti kuolemasi jälkeen on melkein välttämätöntä, jos haluat heidän ottavan yrityksen haltuunsa ja pitävän sen käynnissä.

Erilaiset yritysorganisaatiot esittävät erilaisia ​​​​asioita, kun haluat siirtää kiinnostuksesi elävään luottamusmieheen:

Yksinomainen elinkeinonharjoittaja.Jos sinä (tai sinä ja puolisosi) harjoitat yritystäsi yksityisenä elinkeinonharjoittajana ja kaikki yrityksen omaisuus on omissa nimissäsi, voit yksinkertaisesti siirtää yritysomaisuutesi elävälle säätiölle kuten minkä tahansa muun omaisuuden. Sinun tulee myös siirtää itse yrityksen nimi: se siirtää siihen liittyvän asiakasliikearvon.

Kumppanuus.Jos harjoitat liiketoimintaasi kumppaneiden kanssa, sinun pitäisi pystyä helposti siirtämään kumppanuusosuutesi elävään luottamusmieheen. Jos kumppanuuden omistajuustodistus on olemassa, se on vaihdettava siten, että se sisältää luottamushenkilön osakkeesi omistajana. Se ei ole yleistä, mutta kumppanuussopimus voi rajoittaa tai kieltää siirrot elävään trustiin. Jos sinulla on niin, sinä ja kumppanisi saatat haluta nähdä asianajajan ennen muutosten tekemistä.

Tiukasti pidetty yhtiö.Läheisesti omistettu yhtiö on sellainen, jolla ei ole valtuuksia myydä osakkeita yleisölle. Kaikki sen osakkeet omistavat muutama henkilö (tai vain yksi), jotka ovat aktiivisesti mukana yrityksen johtamisessa (tai ovat heidän sukulaisiaan). Normaalisti voit käyttää elävää säätiötä siirtämään osakkeita tiiviissä omistuksessa olevasta yhtiöstä merkitsemällä osakkeet luottamusasiakirjaan ja laskemalla osaketodistukset uudelleen liikkeelle omassa nimissäsi edunvalvojana.

Tarkista yhtiön säännöt ja mahdolliset osakassopimukset, mikäli sinulla on rajoituksia vapauttasi siirtää osakkeitasi elävään säätiöön. Varmista myös, että jos omistat osakkeet trustissa, sinulla on edelleen äänioikeus elävän säätiön edunvalvojana; yleensä tämä ei ole ongelma. Jos on, sinun ja muiden osakkeenomistajien pitäisi voida muuttaa yhtiön sääntöjä salliakseen sen.

Yksi melko yleinen sääntö on, että elossa olevilla osakkeenomistajilla (tai yhtiöllä itsellään) on oikeus ostaa edesmenneen osakkeenomistajan osakkeita. Siinä tapauksessa voit käyttää elävää säätiötä osakkeiden luovuttamiseen, mutta ne perijät saattavat joutua myymään ne muille osakkeenomistajille.

Osakeyhtiö.Jos pienyrityksesi on LLC, tarvitset enemmistön tai kaikkien muiden omistajien suostumuksen (tarkista toimintasopimuksesi), ennen kuin voit siirtää intressisi elävään rahastoosi. Muiden omistajien saamisen yhteisymmärrykseen ei pitäisi olla ongelma; he haluavat vain tietää, että sinulla, oman luottamuksesi luottamusmiehenä, on valtuudet äänestää LLC:n päätöksistä. Voit myös haluta muokata luottamusasiakirjaasi antaaksesi toimitsijamiehelle (se olet sinä) erityiset valtuudet osallistua osakeyhtiöön. Toinen tapa ratkaista tämä huolenaihe olisi siirtää taloudellinen intressisi LLC:hen, mutta ei äänioikeuttasi. Itse siirto ei ole vaikeaa – voit valmistella oman lomakkeesi ja kutsua sitä kiinnostuksen kohteeksi.

Pankkitilit

Ei ole vaikeaa pitää pankkitilejä elävässä trustissasi. Sinun tarvitsee vain vaihtaa pankin, säästö- ja laina- tai luottoyhtiön hallussa olevat paperit. Harkitse kuitenkin akuolemantapauksen yhteydessä maksettava edunsaajatilillesi sen sijaan, että käyttäisit elävää luottamusta. Kuollessasi näille tileille jäänyt määrä menee suoraan edunsaajalle ilman testamenttia.

Eläketilit

Yksittäisiä eläkkeelle jääviä tilejä ja 401(k)-tilejä ei voida määrittää luottamusrahastoon. sinun tulee yksityishenkilönä omistaa tilisi. Voit kuitenkin nimetä säätiön edunsaajaksi.

Ajoneuvot

Jotkin omaisuuden tyypit ovat hankalia säilyttää elävässä trustissa. Se ei ole oikeudellinen ongelma, vain käytännön ongelma. Autot tai muut säännöllisesti käyttämäsi ajoneuvot ovat hyvä esimerkki. Rekisteröinnin ja vakuutuksen ottaminen edunvalvojan nimissä voi olla hämmentävää, ja jotkut lainanantajat ja vakuutusyhtiöt joutuvat autoihin, jotka ovat teknisesti elävien säätiöiden omistuksessa.

Jos sinulla on arvokkaita antiikkiautoja tai asuntoauto, joka on kiinteästi kiinni maa-alueella ja jota pidetään osavaltiosi lain mukaan kiinteistönä, sinun kannattaa kuitenkin siirtää omistusoikeus elävälle säätiölle. Sinun pitäisi pystyä löytämään vakuutusyhtiö, joka tekee yhteistyötä.

Tutustu ajoneuvojen erityisiin siirtomenettelyihin.Riippuen siitä, missä asut, voi olla useita tapoja, yksinkertaisempia kuin elävä luottamusvälttää ajoneuvojen testamenttia.

Kiinteistö, jota ostat tai myyt usein

Jos et odota omistavasi omaisuutta kuollessasi, ei ole mitään pakottavaa syytä siirtää sitä elävään rahastoosi. Muista, että testamenttiprosessi, jonka haluat välttää, tapahtuu vasta kuolemasi jälkeen. Toisaalta, jos olet ostamassa omaisuutta, sen hankkiminen ja omistaminen säätiön nimissä ei yleensä ole paljon vaikeampaa.

Henkivakuutus

Jos omistat henkivakuutuksen kuollessasi, mainitun edunsaajan saama tuotto ei mene testamentin kautta. Joten jos testamentin välttäminen on luottamuksesi ensisijainen tavoite, sinun ei todennäköisesti tarvitse vaivautua nimeämään luottamustasi henkivakuutuksen edunsaajaksi.

Jos kuitenkin vakuutuksesi edunsaaja on lapsi, saatat haluta ryhtyä lisätoimiin varmistaaksesi, että joku hoitaa tarvittaessa lapsen rahat. Se ei ole vaikeaa; nimeät vain eläväsi luottamushenkilösi edunsaajaksi. Määritä sitten luottamusasiakirjassa, että aikuisen tulee hallinnoida tuottoja, jos lapsi on vielä pieni kuollessasi. Jos rahojen hallintaa ei järjestetä ja lapsi saa rahat vielä alaikäisenä, tuomioistuimen on määrättävä edunvalvoja hoitamaan rahat.

Vaikka henkivakuutuksesta saadut tulot menevät suoraan nimetyille edunsaajille ilman testamenttia, niitä pidetään osana omaisuuttasi liittovaltion kiinteistöverotuksessa. Jos olet huolissasikiinteistöverot– ja useimpien ihmisten ei tarvitse huolehtia – ota yhteyttä asianajajaan tapoista pitää henkivakuutusrahat poissa veronalaisesta omaisuudestasi.

Arvopaperit

Sinun on helppo rekisteröidä osakkeita, joukkovelkakirjoja ja sijoitusrahastoja elävän säätiön hoitajaksi; kaikki välittäjät ja sijoitusrahastoyhtiöt auttavat sinua. On vielä helpompaa, jos luot tilit kaikkien sijoituksesi yhdistämiseksi suuressa sijoitusyhtiössä, kuten Charles Schwabissa, Vanguardissa tai Fidelityssä. Voit sijoittaa koko tilisi elävään trustiin ja sitten automaattisesti ostaa ja myydä arvopapereita edunvalvojan nimissä.

Kun tili on edunvalvojan nimissä, kaikki tilin arvopaperit ovat sitten luottamuksellisia. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää elävää luottamustasi jättääksesi kaiken tilin sisällön tietylle edunsaajalle. Jos haluat jättää varaston eri edunsaajille, voit joko perustaa useamman kuin yhden välitystilin tai jättää yhden tilin sisällön useamman kuin yhden edunsaajan omistukseen.

Harkitsekuolemantapauksen rekisteröintisen sijaan.Lähes kaikki osavaltiot sallivat nyt arvopapereiden omistajuuden rekisteröinnin "siirto-on-death" -muodossa. Näissä osavaltioissa voit nimetä jonkun vastaanottamaan arvopaperisi, mukaan lukien sijoitusrahastot ja välitystilit, kuolemasi jälkeen. Todistusta ei tarvita.

Käteinen raha

Ei ole mahdollista siirtää varsinaista rahaa elävälle säätiölle. Voit kuitenkin siirtää käteistilin – esimerkiksi säästötilin, rahamarkkinatilin tai talletustodistuksen – omistuksen elävälle säätiölle. Tämän jälkeen voit nimetä saajan, joka vastaanottaa tilin sisällön. Joten jos haluat jättää 5 000 dollaria serkku Fredille, sinun tarvitsee vain laittaa rahat pankkitilille, siirtää se itsellesi edunvalvojana ja nimetä Fred luottoasiakirjassa edunsaajaksi.

Jos et halua perustaa erillistä tiliä jättääksesi vaatimattoman määrän käteistä edunsaajalle, harkitse säästöobligaation ostamista ja kuolemantapauksen yhteydessä maksettavan edunsaajan nimeämistä tai yhden suuremman tilin jättämistä luottamuksesi kautta. useita edunsaajia.

Mikä kiinteistö sijoittaa Living Trustille (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 5807

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.